Mina Haug tok sin femte for sesongen

Mina Haug og Costasera i vinnerpaddock med eiere og trene etter seier i Øvrevoll Hestesport Cup III. Foto: NoARK

(16.08.2019) Fint ridd av Mina som ledet omtrent fra start til mål og gikk inn til en enkel seier selv om det ble litt tungt på slutten.

Mina Haug er i hysterisk form og vant med dette sitt femte amatørløp for sesongen. Det gir en seiersprosent på godt over 50 %. Dette var hennes andre seier i årets Øvrevoll Hestesport Cup. På 2. plass kom Willa Schou med Otama Obama og på 3. plass kom Ida Widmann på Persian Wave.

Mina leder alt av statistikk og ligger godt an til å bli årets amatørchampion når vi er litt over halvveis i sesongen. Men hun skal ikke sove i timen for Willa ligger hakk i hæl som nettopp har tatt to strake seire på hhv. Punktum Finale og Buffalo Soldier.

Den oppdaterte statistikken finner du her.