Årets første seier for Emilie Finckenhagen

Emilie Finckenhagen og Queen's Delight vant det første løpet i Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeserie. Foto: Hesteguiden.com

(13.09.2019) Årets første seier kom sent, men godt, for Emilie. Det ble på egen hest, Queen's Delight, etter et godt disponert løp.

Emilie lå godt plassert, litt avventende, hele veien slik at Queen’s Delight hadde nok krefter til å spurte opp til seier forbi litt slitne fronthester på oppløpet. På 2. plass kom Willa Schou på Buffalo Soldier som også hadde god fart på slutten, og på 3. plass kom svenske Emelie Gustafsson på Rintintin.

Dette var det første løpet i Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeløpserie. Det gjenstår fire løp utover høsten. Sammenlagtvinneren vinner en klokke, mens hver enkelt vinner får et gavekort på 500 kroner som kan brukes i Øvrevoll Hestesport.