Alina Øhgren vant Øvrevoll Hestesport Cup IV

Tett oppgjør på oppløpet mellom (f.v.) Michelle Rosenqvist, Willa Schou (bak Michelle), Mina Haug og Alina Øhgren i Øvrevoll Hestesport Cup IV. Foto: Hesteguiden.com

(17.10.2019) Alina kom rett fra seier med Augustinian i Gøteborg forrige uke til ny seier på Øvrevoll i Øvrevoll Hestesport Cup IV.

Løpet gikk over 1100 meter på en meget bløt dirttrack, og Alina lå fint plassert innvendig med Augustinian som annenhest hele veien. Det ble et tett oppgjør mellom fire hester på oppløpet hvor Alina og Augustinian kjempet hardt, og de vant til slutt knepent med hode. Michelle Rosenqvist kom raskt på slutten med Asaks Ambition og tok 2. plassen. Mina Haug som misset starten litt med Hope and Glory tapte ikke mye på det, og de spurtet innvendig opp til 3. plassen.