Emilie Finckenhagen vant Agria Dyreforsikring amatørløp

Emilie Finckenhagen og Fort strålende fornøyde i vinnerpaddocken med eiere, trener og Anja Huserbråten fra Agria Dyreforsikring. Foto: Hesteguiden.com

(25.10.2019) At Fort var en av dagens største favoritter var ikke noe problem for Emilie som gjennomførte et godt ritt på spillfavoritten.

Emilie og Fort tok teten straks etter start etter en liten strid med Ida Widman på Into the Light. De hadde teten hele veien, og det holdt sikkert til mål. Det ble en enkel seier med drøyt fire lengders margin. Jana Kolackova lå bakerst i feltet frem til siste sving hvor de avanserte til en bedre posisjon blant tethestene. På oppløpet var de blant de sterkeste og sikret seg 2. plassen. Mai Elin Fjellheim med Dark Money var godt fremme hele veien og det holdt til en fin 3. plass.