Andre strake på Emilie Finckenhagen

Emilie Finckenhagen med sin gamle hest Queens Delight. Foto: Hesteguiden.com

(01.11.2019) Emilie er i vinnerform om dagen. Hun tok sin andre strake sier. Denne gangen med sin egen hest, Queens Delight.

På 2. plass kom Jana Kolackova på Our Boy John, og på 3. plass kom Viktoria Aurora Hughes på Deecider.

Etter premieutdeling ble premieutdelingen til sammenlagtvinneren av Øvrevoll Hesteeierforeninges Klokkeserie avholdt. Det planlagte finaleløpet som skulle gå siste løpsdag utgikk da løpsdagen ble kansellert, så dermed kunne Willa Schou utropes som vinner av serien for andre år på rad. Willa ledet serien etter fire løp med 36 poeng. På 2. plass kom Mai Elin Fjellheim med 30 poeng og Emilie Finckenhagen med 26 poeng. Premien var en flott klokke sponset av Stall Holiday. Willa fikk også et gavekort fra Øvrevoll Hesteeierforening på 500 kroner som kan brukes hos Øvrevoll Hestesport.

 

Willa Schou får overrakt klokken fra styremedlem i Øvrevoll Hesteeierforening Sissel Tangen. Foto: Hesteguiden.com