Emilie Finckenhagen rir i Martinique

(16.01.2020) Emilie Finckenhagen rir i Martinique søndag (19.01) på banen La Martinique.

Første løp i Fegentri-serien rides i Martinique, som er en øy i Karibien rett utenfor Sør-Amerika. Emilie er en av ni jenter og skal representere Norge i et løp. De resterende er Alina Öhgren fra Sverige som sitter på hesten Adrenaline Tim, Erika Taylor fra USA, Manuela Slamanding fra Østerrike, Tereza Grbacicova fra Tsjekkia, Laura Giesegen fra Tyskland, Tracy Menuet fra Frankrike, Johanna Mason fra England og Jenny Langhard fra Sveits.

På grunn av kraftig vind har det blitt strykninger i Fegentri løpet, da det skulle komme 6 hester fra nabo øya Dominica. Det endte med totalt 6 hester i løpet. To av rytterene som ikke fikk ri i Fegentri løpet skal ri et proff løp. Det er Thereza fra Tsjekkia og Laura fra Tyskland, rytteren fra Sveits får dessverre ikke ridd.

Emilie sitter på hesten Kilimaho som er trent av R. Meyzindi. Løpet går over 1.900m på gress.

Vi ønsker Emilie lykke til!