Mai Elin Fjellheim tok sin første seier

Mai Elin Fjellheim vant Hesteguiden amatørløp med Dark Money. Foto: Hesteguiden.com

(08.05.2020) Sesongen er godt i gang på Øvrevoll til tross for koronautbruddet. Løpene blir avholdt uten publikum, og dette var sesongens tredje løpsdag.

Årets første amatørløp gikk med fem hester og ryttere til start. Mai Elin Fjellheim og Dark Money fikk en god start og stakk til tet sammen med Ida Tandberg på Fort. De fikk etterhvert et godt forsprang ned stallbakken, men på oppløpet takket Ida for seg mens Mai Elin bare fortsatte å øke forspranget og de vant til slutt med hele 17 lengder.

På 2. plass kom Jana Kolackova med Elusive Thought som hadde ligget sist nesten hele løpet, men som kjempet seg opp på oppløpet. Linn Christine Arntzen kom på 3. plass med Punktum Finale.