Emilie Finckenhagen vant det første løpet i PA Minibuss Cup

Emilie Finckenhagen vant PA Minibuss Cup I med Eternal Flame. Foto: Hesteguiden.com

(22.05.2020) Emilie vant sitt første amatørløp for sesongen på Eternal Flame.

Emilie, som har over 10 seire og som kan dermed ri proffløp også, har allerede ridd flere løp i år og hun fikk sin første proffløpseier i sitt andre løp med de profesjonelle allerede andre løpsdag. Denne gangen var det amatørløp og Emilie viste hvor dyktig hun har blitt, og det ble en enkel seier med over fem lengder. Senere på kvelden vant hun også et proffløp med Fort. Emilie hadde en god dag på banen, ikke bare vant hun to løp selv men hesten hennes gikk også inn til en fin 2. plass. Hun fikk velfortjent skryt på Øvrevolls nettside.

Tidligere ponnirytter, Ingrid Vik, debuterte i sitt første amatørløp med Priceless. Det ble en veldig god start for Ingrid som sammen med hesten spurtet opp til en fin 2. plass. Linn Arntzen med Asaks Ambition misset starten, men hentet seg raskt inn og endte på 3. plass.

Det er veldig hyggelig å se at ponniryttere gjør comeback i sporten som amatørrytter på en så god måte.

Gårsdagens løp var det første i PA Minibuss-serien. De to neste amatørløpene utgjør de to resterende løpene i serien.

Takk til vår trofaste sponsor PA Minibuss