Nok en debutantseier i PA Minibuss Cup

James Fitzmaurice vant PA Minibuss Cup III med Silver Dalen. Foto: Øvrevoll Hesteeierforening

(05.06.2020) Denne gangen var det James Fitzmaurice som skulle ri sitt første løp på Øvrevoll, og han vant på direkten han også.

Forrige uke var det Cicero Lemos som debuterte med seier i PA Minibuss Cup II. Nå tok James Fitzmaurice en reprise med Silver Dalen i det siste løpet i cupen. James tok teten fra start, men fikk straks selskap fra Mai Elin Fjellheim og Dark Money som også ville være i front. Etterhvert kom Cicero Lemos med Hooligan opp og overtok ledelsen. Ut på oppløpet så de ut som vinneren av løpet, men James og Silver Dalen kjempet hele veien opp til mål og vant sikkert med én lengde. Cicero endte på 2. plass og Emilie Finckenhagen på Time to Dream som hadde ligget avventende som 5. hest hele veien kom fint på oppløpet og kom på 3. plass.

Emilie ble sammenlagtvinner av cupen med 38 poeng. Hun red samtlige tre løp og fikk én 1. plass, én 3. plass og én 4. plass. Gratulerer til Emilie og James.