Andre strake på James Fitzmaurice

James Fitzmaurice vant Øvrevoll Hestesport Cup I med Queen of Skara. Foto: Hesteguiden.com

(11.06.2020) Det bar rett til vinnerpaddocken igjen for James Fitzmaurice som red sitt første løp på Øvrevoll forrige uke.

Forrige uke vant han PA Minibuss Cup III, denne uken var det Øvrevoll Hestesport Cup I. Seieren fikk han med Queen of Skara som var favoritt i vinnerspillet. James tok godt vare på sjansen sin ved å ri et bra ritt og det ble ny seier for ham.

De var godt framme fra start som tredjehest, overtok ledelsen tidlig på bortre langside og økte på oppløpet til å vinne enkelt med 3,5 lengder. Linda Dahl med Perfect Illusion var også godt fremme fra start og lå som annen- og tredjehest. De holdt posisjon hele veien og det holdt til 2. plass, men raskt bakfra kom Ida Tandberg på Buffalo Soldier som knep 3. plassen fra Cicero Lemos og Justice Focused.