Ida Tandberg ble vinner av Café Hygge mesterskap

Ida Tandberg og Buffalo Soldier i vinnerpaddock sammen med eier og trener Annie de Mora (t.v.) etter seieren i Café Hygge mesterskap mile. Foto: Hesteguiden.com

(28.06.2020) Café Hygge mesterskap besto av to løp, henholdsvis over 900 meter og 1730 meter, og løpene erstattet årets Fegentri-løp.

I sprintløpet var Cicero Lemos med Stenid raskt ute sammen med Thea Hildebrandt og Azure World. Thea var knepent i front, men ble hentet inn av Cicero ca. 200 meter før mål. Dermed fikk Cicero sin andre seier for sesongen og Thea tok 2. plassen. Favoritten i løpet, James Fitzmaurice og Cromer, fikk en litt treg start og klarte aldri å nå helt opp til Cicero og Thea, og de endte på en 3. plass.

I mileløpet tok Ida endelig sin første seier i karrieren. Hun red Buffalo Soldier som var et fjerdevalg i løpet. De fikk en fin start og gikk raskt til tet sammen med Linda Dahl på Perfect Illusion og Viktoria Hughes på Deecider. Ida økte ledelsen på oppløpet og vant til slutt sikkert med 1, 75 lengder foran Cicero Lemos på Hooligan og James Fitzmaurice på My Cup of Tea som hadde ligget fint plassert rett bak tetgruppen hele veien.

Cicero Lemos og Stenid vant Café Hygge Mesterskap sprint. Foto: Hesteguiden.com

Ida, som kom på 5. plass i sprintløpet, ble dermed sammenlagtvinner av Café Hygge mesterskap og mottok gavekort på middag for to. Sammenlagtpremien kunne kun vinnes av medlemmer i NoARK.