Tredje seier på Cicero Lemos

Cicero Lemos i duell med Ingrid Vik i Øvrevoll Hestesport Cup II. Foto: Hesteguiden.com

(01.07.2020) Onsdag var det lunsjgalopp på Øvrevoll, og det var klart for det andre løpet i den populære cupen, Øvrevoll Hestesport Cup.

Løpet gikk over 1100 meter på sandbanen og vi hadde åtte hester og ryttere til start. Som en rakett gikk James Fitzmaurice og DJ’s Dream rett til tet og fikk raskt en ledelse på 5-6 lengder. På oppløpet ble de innhentet av Cicero Lemos på Sonriente som hadde ligget som annenhest hele veien. Sonriente tok karrierens første seier og Cicero tok sin tredje, på kun seks starter, i sin aller første sesong på Øvrevoll. Imponerende!

Ingrid Vik debuterte også denne sesongen. Hun fikk sin andre 2. plass med Oliver som hentet inn nesten hele feltet på oppløpet etter å ha ligget i baktroppen til gjennom svingen. På 3. plass kom Emilie Finckenhagen med Stogas Dancer som kom også veldig raskt på slutten til tross for syv kilo overvekt.

James Fitzmaurice endte på 4. plass og beholder dermed ledelsen sammenlagt. Neste løp i cupen er 30. juli.