Ridekurs med Espen Ski

Espen Ski vinner Polar Cup (GR3) med Ragazzo. Foto: Thea Hofossæter

(07.07.2020) Ridekurset avholdes lørdag 25. juli. klokken 14. Oppmøte på Øvrevolls midtbane.

Ridekurset er obligatorisk for alle ryttere som skal ta amatørrytterlisens for første gang, men er også åpent for andre amatørryttere som vil være med. Rytter må stille med egen hest på kurset, og hesten må kunne gå et hurtigarbeide om man skal ta lisens.

Ridekurset skal sikre at du er godt vant med å ri både canterarbeid og jobbridning på Øvrevoll i selskap med andre, slik at du har god nok erfaring til å kunne ta en amatørrytterlisens.

Andre amatørryttere er også velkomne til å delta på dette kurset, enten de har hatt amatørrytterlisens tidligere eller har planer om å ta lisens etter hvert. Dette er en gylden mulighet til å få instruksjon av Espen Ski.

Påmelding til Emilie Finckenhagen på SMS til 90254525 senest fredag 24. juli.

Velkommen!