Emilie Finckenhagen vant Agria Dyreforsikring amatørløp

Emilie Finckenhagen vant Agria Dyreforsikring amatørløp med Danny's Roop. Foto: Hesteguiden.com

(18.07.2020) Emilie tok sin andre seier i amatørløpene for sesongen, og sin fjerde seier totalt inkludert hennes to seire i proffløp.

Rask fra start som alltid var Mai Elin Fjellheim med Dark Money som satte et greit tempo på løpet. Emilie Finckenhagen med Danny’s Roop, som var favoritt i vinnerspillet, lå noen lengder bak som fjerdehest. På oppløpet så det ut til at Linn Arntzen skulle vinne med Marrington Twist som hadde ligget rett bak tethesten hele veien sammen med Ingrid Vik på Hightower. Hightower takket for seg tidlig på oppløpet, men Danny’s Roop hadde krefter igjen og smatt forbi Marrington Twist 50 meter før mål og vant lett. Linn kom da på 2. plass og Linda Dahl med Stogas Fairytale, som hadde ligget midt i feltet hele veien og kom raskt på oppløpet, fikk 3. plass.

Emilie Finckenhagen i vinnerpaddock med Danny’s Roop etter seier i Agria Dyreforsikring amatørløp. Foto: Øvrevoll Galopp

 

Takk sponsor Agria Dyreforsikring