Dansk seier i NoARK Kjærstranda Sommerhandel Kafeteria Vandrepokal

Thea Hildebrandt vant NoARK Kjærstranda Sommerhandel Kafeteria Vandrepokal med Tool Box Carlras. Foto: Hesteguiden.com

(23.07.2020) Åtte hester og ryttere til start i årets vandrepokal, og det ble danske Thea Hilderbrandt som fikk med seg pokalen hjem i år.

Thea la seg godt bak i feltet da det ble satt opp høyt tempo fra start og sparte litt på kreftene til Tool Box Carlras. I siste sving avanserte de innvendig lett opp til tredjehest, og deretter var det bare å trykke på gassen og hente inn litt slitne tethester. Godt ridd av Thea.

Emilie Finckenhagen lå som annenhest gjennom hele løpet og gikk til front på oppløpet, men det holdt ikke til mål og de endte på 2. plass. Ingrid Vik med My Cup of Tea kom på 3. plass.

Thea Hilderbrandt og Tool Box Carlras i vinnerpaddock med Kjetil Kjær fra Kjærstranda Sommerhandel Kafeteria. Foto: Øvrevoll Galopp

Takk til Kjærstranda Sommerhandel Kafeteria som sponsor av årets NoARK Vandrepokal