Woody-kurs med Espen Ski tirsdag 4. august

(29.07.2020) NoARK ønsker velkommen til kurs med Espen Ski tirsdag 3. august. Dette er siste mulighet for kurs før amatørrytterprøvene. Kurset er åpent for alle amatørryttere som vil lære mer.

Tirsdag 4. august blir det igjen kurs med Espen Ski på mekanisk hest. Dette er siste mulighet for kurs før oppridning 12. august. Vi oppfordrer både de som allerede har lisens, de som skal ta lisens i år og de som bare vil lære mer, til å komme på kurs.

Ved nok påmeldte kommer vi til å dele dere i to grupper, der den ene holder på fra 19-20 og den andre fra 20-21. Om noen bare kan en av tidene sier dere i fra. Dere er selvsagt velkomne til å være tilstede hele tiden selv om dere bare skal “kurses” den ene timen. Dere vil få beskjed om hvilken tid dere skal møte på mandag.

Tidspunkt: kl 19 og 20

Sted: NoARK-bod ved inngangen bak hovedtribunen på Øvrevoll

Påmelding innen mandag 3. august kl 22: helene@marwellhauge.no