Linn Arntzen tok karrierens første seier

En veldig fornøyd Linn Arntzen med Silky Road i vinnerpaddock etter seieren i Øvrevoll Hestesport Cup III. Foto: Hesteguiden.com.

(31.07.2020) Etter elleve ritt og flere gode plasseringer ble det endelig full klaff for Linn i Øvrevoll Hestesport Cup III sammen med Silky Road.

Silky Road hoppet fint ut fra start og ble liggende litt bak i feltet frem til svingen hvor Linn avanserte fint innvendig, og plutselig var de i tetgruppen ut på oppløpet. Her kjempet de seg framover, og det ble til slutt et oppgjør mellom Ida Tandberg på Eternal Flame. Silky Road hadde mest krefter igjen og Linn kunne juble over første seier som var i boks. Ida ble en god nummer to, og på 3. plass kom Cicero Lemos med Lovetorun som også gikk innvendig og hentet mye på det.

Takk til vår trofaste sponsor Øvrevoll Hestesport