Ponnitrening 10. august (mandag) og ponniløp i Derbyhelgen

(03.08.2020) Mandag 10. august kl. 18.00 blir det ekstra ponnitrening på Øvrevoll for de som vil være med på løp lørdag 22. og søndag 23. august.

Mandag 10. august kl. 18.00 blir det en ekstra ponnitrening på Øvrevoll i forkant av løp lørdag 22. og søndag 23. august. (Datoene for resten av høstens treninger kommer snart.)

På selve Derbydagen (søndag 23.august) vil det være et løp på gresset for kategori 3 og 4 ponnier (sammen). De øvrige løpene går lørdag 22.august som i tidligere år.

IMG gjøre opptak på treningen 10. august til NRKs Derbysending søndag 23. august. Merk – ved å bli med på treningen 10. august og løpene 22.-23. august godkjenner dere at bilder/film av ekvipasjen kan brukes til promotering av ponnigaloppen og i NRK-sendingen.

Påmelding til trening mandag 10. august sendes: anne.petteroe@gmail.com senest fredag 7. august. Legg gjerne til litt info om ekvipasjen som kan være spennende for de som skal lage reportasjen.

Vi blir veldig glade om vi klarer få et fint stort felt på Derbydagen og lørdagen.

Om dere kjenner noen med ponnier/ridehester som kan tenke seg å prøve, så send gjerne denne mailen videre og oppfordre dem til å bli med på morsomme ponniløp.

Påmelding til løpene skal denne gangen sendes til anne.petteroe@gmail.com innen torsdag 13. august.

Rytter: Navn og alder

Ponni/hest: Navn og kategori

Vaksinasjon: Kopi av vaksinasjonskort skal medbringes til alle treninger og løpssamlinger.

VIKTIG TIL NYE HESTER/PONNIER OG RYTTERE:  For nye ekvipasjer trenger vi også foresattes navn, adresse, telefonnummer og epost samt kopi/bilde av målekort

For ordens skyld: Treningen 10. august er åpen for alle, både nye og gamle ekvipasjer og også de som ikke skal/kan starte i løp i Derbyhelgen. Løpene i Derbyhelgen er åpne for alle kvalifiserte ekvipasjer også de som ikke har anledning til å bli med på treningen på mandag, men vi håper at flest mulig kan være med på trening.

Øvrevoll følger helsemyndighetenes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 og ber alle aktive ta sin del:

  • Hold avstand til hverandre, minimum en/1 meter.
  • Begrense antall personer tilstede.
  • Ingen som viser det minste tegn på sykdom skal være i nærheten av løpsgjennomføringen/trening.
  • Ingen underlagt noen form av karantene eller isolering skal være på Øvrevoll.
  • Strenge hygieniske regler, vask hendene ofte.
  • Alle må ta personlig ansvar og opptre fornuftig.