Sesongens fjerde seier for Cicero Lemos

Cicero Lemos og See You Soon vant Øvrevoll Hestesport Cup IV. Foto: Hesteguiden.com

(10.08.2020) Seieren var i det fjerde løpet i Øvrevoll Hestesport Cup og dermed er Cicero også med i kampen om salen fra Øvrevoll Hestesport.

Det var kun fem hester til start etter en strykning, og Cicero Lemos med See You Soon tok kontroll på løpet allerede fra start. Fra front var de aldri truet og fjerdevalget stakk unna til en helt suveren seier. James Fitzmaurice kom på 2. plass med Queen of Skara, og fikk med seg gode poeng til å beholde ledelsen sammenlagt, men både Ida Tandberg, Ingrid Vik og Cicero Lemos har alle muligheten til å vinne serien avhengig av hvordan resultatene blir i det siste løpet. Statistikken for denne og de andre seriene finner du her. På 3. plass kom Ingrid Vik med My Cup of Tea.

Det siste løpet i serien går av stabelen allerede neste torsdag den 13. august.

Takk til Øvrevoll Hestesport som trofast sponsor