Nye ryttere på vei mot amatørlisens

Finishridning med (fra venstre) Mille Halvorsrud, Fernando Rengifo og Michelle Palmberg. Foto: NoARK

(12.08.2020) Høstens lisensprøver er i gang og i dag ble det gjennomført oppridning for fire nye ryttere.

De fire nye er Julianne Devold (Fibonacci), Nilton Smith (IKC Fiction), Mille Halvorsrud (Sir Benjamin) og Michelle Palmberg (Silver Falcon). Fernando Rengifo (Machine Gun) som red opp forrige gang var med denne gangen også.

De fire rytterne red et prøveløp over 1600 meter. Formålet med prøveløpet er å se at rytterne mestrer startboks, planlegging av ridevei, svingridning og finish. Feltet var godt blandet av hester i svært forskjellig klasse og med veldig forskjellig preferanser for distanse. Alle ryttere fikk godkjent oppridning.

Oppridning
Samtlige hoppet fint ut av startboksen. Foto: NoARK

 

Oppridning
Fra venstre: Michelle Palmberg, Mille Halvorsrud og Fernando Rengifo. Foto: NoARK

 

Oppridning
Fra venstre: Fernando Rengifo, Julianne Devold og Mille Halvorsrud. Foto: NoARK