Emilie Finckenhagen vant finaleløpet i Øvrevoll Hestesport Cup

Emilie Finckenhagen (nærmest) i seiersstrid med May Elin Fjellheim og Dark Money i Øvrevoll Hestesport Cup V. Foto: Hesteguiden.com

(15.08.2020) Det gikk siste løpet gikk over 1730 meter og det var syv hester til start etter én strykning før start.

Emilie lå avventende innvendig, litt bak i feltet hele veien, med Jennyoje. De avanserte noe på oppløpet, men det så ikke ut til å bli noe annet enn en trippelplass før siste 50 meter før mål. Da rykket Jennyoje til og gikk forbi Dark Money, ridd av Mai Elin Fjellheim. Mai Elin hadde ligget i front hele veien og så ut til å vinne, men måtte nøye seg med en 2. plass da Emilie suste forbi på slutten. Ingrid Vik kom på 3. plass etter å ligget som tredje hele veien, men det var bare så vidt; rett bak var både James Fitzmaurice på Stogas Dancer og Thea Hildebrandt på Amazonia som begge passerte Ingrid rett etter mål og ble henholdsvis fjerde og femte.

4. plassen ga James 8 poeng og til sammen fikk han da 50 poeng og akkurat nok til å bli sammenlagtvinner av Øvrevoll Hestesport Cup. Han red samtlige fem løp i cupen med resultatet én 1. plass, én 2. plass, to 4. plasser og én uplassert. Gratulerer, James! Premien er en flott løpssal på 350 gram.

James Fitzmaurice Øvrevoll Hestesport Cup
James Fitzmaurice mottar premien av Jane Amundsen fra Øvrevoll Hestesport. Foto: NoARK

Takk til Øvrevoll Hestesport som trofast sponsor