Derby-helgen ble Ida Tandbergs drømmehelg

Buffalo Soldier får velfortjent klapp av Ida Tandberg etter seier i Longines Ladies Cup. Annie De Mora eier og trener Buffalo Soldier. Foto: Hesteguiden.com

(31.08.2020) Helgen besto av Agria Dyreforsikring amatørløp på lørdag og Longines Ladies Cup på søndag, og Ida vant begge.

Longines Ladies Cup er årets høydepunkt for våre kvinnlige amatørryttere, og det ble intet mindre for Ida heller  som vant enkelt med Annie De Moras Buffalo Soldier, hesten som ga henne hennes første seier for bare to måneder siden.

Dagen før ble Agria Dyreforsikring amatørløp avholdt og Ida satt på favoritten, Eternal Flame, som også er trent av Annie De Mora. Løpet gikk over 1100 meter på dirttrackbanen som er Eternal Flames favorittdistanse og -underlag, og etter fire løp på gresset var det så godt å komme tilbake til dirttracken at det ble en soleklar seier med 13,5 lengders margin.

Etter denne helgen har Ida plutselig rykket opp til tetsjiktet på statistikken med til sammen tre seire så langt i sesongen.

Ida Tandberg ser seg bak etter konkurrentene, men Eternal Flame er det ingen som kan ta igjen. Foto: Hesteguiden.com