Ny seier på Linn Arntzen

Linn Arntzen vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp I med Archers Ignite. Foto: Hesteguiden.com

(04.09.2020) Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie er i gang og kampen om klokken. Det er fem løp i serien og den første seieren tok Linn.

Løpet gikk over 900 meter på gresset og Linn satt på Archers Ignite, som var favoritt i vinnerspillet. De fikk ikke den beste starten og ble liggende bakerst, men de hadde klart høyest fart fra overgangen og vant dermed med god margin. Ida Tandberg satt på betrodde Eternal Flame, som hun vant veldig lett med sist, og det så ut til å gå mot ny seier igjen. De fikk en knallstart, gikk rett til tet og hadde høy fart hele veien, men det holdt kun til en 2. plass denne gangen. 3. plassen fikk Cicero Lemos og Lille My.

Neste løp i klokkeserien er allerede neste uke, torsdag 10. september.