Stort oppmøte på ponni- og ridehesttrening

Det var tydelig at både hester og ryttere koste seg i full galopp. Foto: NoARK

(07.09.2020) Nesten 30 ekvipasjer stilte på helgens fartsfylte ponni- og ridehesttrening.

De aller fleste av disse var nye, og det kan tyde på at innslaget om ponnigaloppen i NRKs Derby-sending har nådd ut til et bredt publikum. Det lover godt for rekrutteringen. Inkludert var også en gjeng fra Oslo Fjordhestlag som beviste at fjordhester mestrer galopp like bra som noen andre. Det er alltid gøy og inspirerende med nye ekvipasjer fra fjern og nær. Dersom vi får nok deltagere av de «tyngre» rasene så kan det lages egen løpskategori for disse som vi i tidligere år har kalt «Gampegaloppen».

Vi hadde litt testing av mykheten på sandbanen og én ponni med egen oppfatning om hva som var spisetid og hva som var løpetid, men det var fortsatt ikke noe annet å se enn brede smil og glade to- og firbente. Håper å se folket igjen både i løp og på trening, og det er fortsatt plass til flere! Bare husk å meld dere på (tirsdagen før) sånn at vi klarer å få organisert oss. Neste trening er lørdag 19. september og lørdag 17. oktober. Les mer om ponnigaloppen her.

Anne Petterøe fra NoARK gir instrukser til rytterene. Foto: NoARK
Thea Hofossæter fra NoARK forklarer trafikkreglene på banen. Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Et lite bukk må til på oppløpet. Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Foto: NoARK
Fjordingene stilte mannsterke. Foto: NoARK