Svenske Michelle Palmberg vant Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeløp II

Michelle Palmberg (til venstre) vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp II med Amazonia. Foto: Hesteguiden.com

(11.09.2020) Etter bare ett løp i sitt comeback ble det full klaff for Michelle med den lite betrodde Amazonia.

Den syv år gamle hoppen hadde gått 34 løp uten å seire – og i tillegg bar hun på åtte kilo overvekt, men endelig ble det seier. Michelle lå godt bak i feltet gjennom mesteparten av løpet og ikke før omtrent 200 meter før mål begynte de virkelig å sette fart og passerte tethestene én etter én – og dermed var seieren i boks. Tsupermand, som heller ikke var en av de mest betrodde, gjorde også et godt løp og overrasket spillerne med en 2. plass sammen med Ida Tandberg. På 3. plass kom Mai Elin Fjellheim med Dark Money. Det ble god utbetaling til de som hadde rett trippel i dette spillet.