James Fitzmaurice vant det tredje klokkeløpet

James Fitzmaurice vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp III med Cromer. Foto: Hesteguiden.com

(23.09.2020) James har dermed meldt seg på i kampen om klokken fra Øvrevoll Hesteeierforening.

Løpet gikk over 1370 meter på gresset og James fikk en greit start med Cromer. Raskest fra start var, ikke uventet, Emilie Finckenhagen med DJ’s Dream og Victoria Hughes med Ciccarelli. Ut på oppløpet ligger James fint som tredjehest og klar til angrep. De passerer tethestene ved overgangen og går inn til en enkel seier med fire lengder. Emilie kommer på 2. plass og Ingrik Vik med Priceless kommer susende på slutten og snapper 3. plassen.

Etter det tredje løpet i serien er det fortsatt Ida Tandberg som leder med 30 poeng. James er nå på en delt 2. plass med 26 poeng sammen med Linn Arntzen.

Se hele statistikken her