Linn Arntzen i støtet!

Linn Arntzen Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp IV med Dragonfly. Foto: Hesteguiden.com

(09.10.2020) Linn tok sin tredje seier for sesongen og dette var den andre seieren i Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie som hun nå leder.

Linn fikk en fin start og sammen med Mai Elin Fjellheim på Dark Money gikk de raskt til tet. 2400 meter ble litt i det lengste laget for Dark Money, så da hun takket for seg i siste sving gikk Dragonfly bare i fra. Viktoria Hughes på Clauses Henri avsluttet fint til en 2. plass, og Ida Tandberg måtte nøye seg med en 3. plass med Gold Run etter å kjempet om 2. plassen på oppløpet.

Det var to debutanter i dette løpet. Mille Gjerdalen hadde sin debut med Sir Benjamin og resultatet ble en 4. plass. Glenn Smith har tidligere vært en suksessrik flat- og hekkeløpsjockey og nå gjorde han debut som amatørrytter. Han red på Prometheus som er trent av hans søster, Tina Smith. Det var hele 19 år siden Glenn sist red løp på Øvrevoll. Glenn endte uplassert.

Etter dette fjerde løpet i årets klokkeserie har Linn Arntzen en snau ledelse med 44 poeng foran Ida Tandberg som har 42 poeng, og med litt avstand til James Fitzmaurice med sine 32 poeng. Med dagens poengstilling blir det en av disse tre som vinner en flott klokke fra Øvrevoll Hesteeierforening og sponset av Stall Holiday. Neste løp, og finaleløpet, i klokkeserien går av stabelen 22. oktober.

I amatørserien leder nå Ida Tandberg hårfint foran Emilie Finckenhagen og det gjenstår kun tre amatørløp i sesongen 2020.