Rekorddeltagelse i ponniløp 4. oktober

(09.10.2020) Det var storløpsdag på Øvrevoll og i ponni/ridehest-løpene var det hele 20 ekivpasjer starterklært. Dette lover godt for ponnigaloppen fremover!

Det er lenge siden det har vært så mange ekvipasjer til start, og det er ekstra moro å få vise frem ponni/ridehestgaloppen på storløpsdager 🙂

Det var 3 løp der noen av kategoriene var slått sammen. Da ble det litt lang avstand mellom ekvipasjene i mål, – men moro er det uansett og alle har det like gøy. Det premieres selvfølgelig etter kategorien ponniene starter i så selv om målgangen kan bli litt forvirrende er premieringen riktig!

Neste og siste ponni/ridehestløpsdag for sesongen er Halloween-galopp og går av stabelen torsdag 29. okt ca kl 17:00, der skal det meldes torsdag 15. oktober innen kl 15:00.

Før det løpet har vi årets siste planlagte trening 17. oktober – da håper vi alle nye og gamle kommer, og vi kan røpe at vi tror det blir storfint besøk på den treningen 😉

Og så minner vi om filmen fra ponnigaloppen som ble vist på NRK i forbindelse med Derbydagen. Vis den gjerne frem til folk dere tror kan ha interesse av å bli med, – vi vil gjerne ha enda flere ekvipasjer!

Resultatlisten fra løpsdagen i pdf format.

Målfoto i ridehest/kategori 1

Ann-Magrit Drivenes og Proud Cash Flow i ensom majestet på vei til mål. Ann-Magrit er en av de “godt voksne” som er med – og hun vil gjerne ha flere konkurrenter i ridehestklassen!

 

Målfoto i kategori 2

Pia Charlotte Nielsen og George vinner med stil i kategori 2 løpet.

Målfoto kategori 3, 4 og fjording

Joe from Raphoe og Hedda Borge Malmo sikrer seieren foran Gårder’s Prince Royal og Amalie Rieber-Mohn.

Et øyeblikksbilde fra 2-er løpet der det ris hardt!

 

Startlisten