Linda Dahl tar årets første seier i det siste klokkeløpet

Linda Dahl vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp V med Dragonfly. Foto: Hesteguiden.com

(27.10.2020) Etter flere gode plasseringer ble det endelig full klaff for Linda som vant lett med svensktrente Dragonfly.

Det gikk i raskt tempo fra start og fire hester dannet tetgruppen med Linda og Dragonfly i front. Det gikk fort, men det holdt til mål for Linda som kunne bokføre årets første seier. Rett bak lå Michelle Malmberg på Moonflash, men utfordret ikke vinneren og endte på 2. plass. Raskest avsluttende var Ida Tandberg med Justice Focused som lenge lå langt bak, men ga likevel ikke opp. De kom susende på oppløpet og snappet 3. plassen fra Linn Arntzen på Price of Tides, og med det samme snappet sammenlagtseieren. Det var spenning knyttet til hvem som skulle vinne sammenlagt. Før siste løp sto det mellom Linn Arntzen, Ida Tandberg og James Fitzmaurice, og det skilte bare to poeng mellom Linn og Ida, så rekkefølge i mål mellom de to var helt avgjørende for serien.

Med to amatørløp igjen av sesongen står kampen om NoARKs reisestipend mellom Ida og Emilie. Vinneren av serien får 10.000 kroner for å gjennomføre en galopprelatert reise/opphold.

Ida Tandberg mottar klokken fra Øvrevoll Hesteeierforening v/Sissel Tangen og blir intervjuet av Thomas Gjelsås fra Øvrevoll Galopp. Foto: ØH

Takk til Øvrevoll Hesteeierforening som støtter amatørrytterne og Stall Holiday som i år igjen sponser klokken