Første seier for Viktoria!

Viktoria Hughes og Rock Dancer spurter inn til seier i Montebello Foto amatørløp. Foto: Hesteguiden.com

(06.11.2020) Victoria fikk sin lisens i fjor og i årets nest siste amatørløp fikk hun endelig sin første seier i Montebello Foto amatørløp.

Viktoria Hughes satt på lite betrodde Rock Dancer som er trent av Hallvard Soma hvor Viktoria rir til daglig. Løpet gikk over 1100 meter, de fikk ikke den beste starten og lå godt bak gjennom svingen i et drøyt spor. Men Viktoria ga ikke opp og satte fart ut av svingen på Rock Dancer, som hadde mye å gi, og spurtet fram til en sikker seier.

Linda Dahl på Black Million og Ida Tandberg på Asaks Ambition, som lå midt i feltet gjennom mesteparten av løpet, kjempet seg fram på oppløpet da slitne tethester begynte å stoppe, og de endte på henholdsvis 2. og 3. plass.

Det gjenstår ett løp og det står mellom tre ryttere hvem som blir champion 2020. Cicero Lemos leder med fire seire, men både Ida Tandberg og Emilie Finckenhagen kan stikke av med tittelen om de vinner det siste løpet. Så spenning helt til siste slutt! Se oversikten her.