Mai Elin Fjellheim vant Kjærstranda NoARK Vandrepokal

Mai Elin Fjellheim vant Kjærstranda NoARK Vandrepokal med sin egen Dark Money Foto: Hesteguiden.com

(31.07.2021) Mai Elin har fått en knallstart på sesongen allerede og nå vant hun selveste vandrepokalen også.

Mai Elin og Dark Money gikk raskt til tet fra start, men valgte å holde litt igjen da James Fitzmaurice på Stogas Fairytale og Viktoria Hughes på Clauses Rekato økte tempoet og overtok teten. De tok opp jakten på oppløpet og vant sikkert med to lengder. Charlotta Ericsson på Slim Revenge som hadde ligget sist hele veien avsluttet best av alle, men rakk ikke innhente vinneren og måtte nøye seg med 2. plass. Viktoria kom på 3. plass og James endte uplassert.

Takk til Kjærstranda sommerhandel og kafeteria som sponsor av NoARK Vandrepokal