Svenske Charlotta Ericsson rykker til topps på statistikken

Charlotta Ericsson i vinnerpaddock med Slim Revenge sammen med glade eiere etter seieren i Longines Ladies Cup. Foto: Hesteguiden.com

(24.08.2021) Ida Tandberg gjorde det i fjor, Charlotta gjorde det i år. Hun vant begge amatørløpet i Derby-helgen.

Dermed er det Charlotta som leder statistikken med tre seire og én 2. plass hittil i år.

Lørdag gikk Norwegian Jockey School – Stall Eikeberg amatørløp hvor Charlotta satt på Point Boy, en 6-åring som allerede hadde tre seire bak seg denne sesongen. Point Boy fikk en fin start og var raskt langt fremme i løpet. De overtok ledelsen inn i svingen og ble utfordret på oppløpet av Linda Dahl med Hadrian, men Point Boy ga seg ikke og tok seieren. Ida Tandberg med Cream kom på 3. plass.

Charlotta Ericsson i vinnerpaddick med Point Boy sammen med eier Michelle Rosenqvist etter seieren i Norwegian Jockey School Stall Eikeberg løp. Foto: Hesteguiden.com

Søndag ble det ny triumf for Charlotta i Longines Ladies Cup. Denne gangen med Slim Revenge, hesten hun vant med i Agria dyreforsikring amatørløp forrige uke. Løpet gikk over 1980 meter og det ble en spennende finish med Sofia Presist på favoritten i løpet, My Cup Of Tea. Slim Revenge hadde mest fart på slutten og Sofia måtte nøye seg med 2. plass. Frida Sandbraaten avluttet fint til 3. plass med Zafrangar.

Spennende finish mellom Charlotta Ericsson og Sofia Presits i Longines Ladies Cup. Foto: Hesteguiden.com