Woody og ridekurs med Manuel Martinez

(26.08.2021) Søndag 5. september kl. 12.00 arrangeres det Woody og ridekurs for amatørryttere på Øvrevoll.

 

Woody og ridekurset er obligatorisk for alle ryttere som skal ta amatørrytterlisens for første gang. Rytter må stille med egen hest på kurset, og hesten må kunne gå et hurtigarbeide om man skal ta lisens. Etter ridekurset arrangeres det også et Woody kurs der Manuel vil korrigere sits og gi tilbakemeldinger utifra ridekurset.

Ridekurset skal sikre at du er godt vant med å ri både canterarbeid og jobbridning på Øvrevoll i selskap med andre, slik at du har god nok erfaring til å kunne ta en amatørrytterlisens.

Andre amatørryttere er også velkomne til å delta på dette kurset, enten de har hatt amatørrytterlisens tidligere eller har planer om å ta lisens etter hvert. Dette er en gylden mulighet til å få instruksjon av jockey Manuel Martinez.

Påmelding til Emilie Finckenhagen på SMS til 90254525 senest fredag 3. september

Velkommen!