Jana Kolackova vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp I

Jana Kolackova vant Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp I med Moonflash. Foto: Hesteguiden.com

(05.10.2021) Det første løpet i serien ble dessverre annullert på grunn av for få hester, men denne gangen fikk vi heldigvis nok hester til å avholde løpet.

Så mellom det fjerde og femte klokkeløp var det endelig klart for Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp I med ni hester til start (pluss én strykning). Moonflash sto inne med tre strake 2. plasser og ble sammen med Sir Aircross en av favorittene i løpet. Løpet gikk over 1750 meter godt sølete dirttrackbane som verken Jana eller Moonflash brydde seg noe om og suste inn til en lett seier. På 2. plass kom Michelle Palmberg med Fredde og på 3. plass kom James Fitzmaurice på Red Valley.