Viktoria Hughes tok sin andre seier for året

Viktoria Hughes vant finaleløpet i Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie med Clauses Rekato. Foto: Hesteguiden.com

(14.10.2021) Kampen om klokken ble avgjort i finaleløpet i Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeserie hvor det sto mellom to ryttere.

Viktoria og Charlotta Ericsson gikk raskt til tet med Marie Lustig-duoen Clauses Rekato og Clauses Andy. Sammen holdt de et godt tempo hele veien. På oppløpet var Ida Tandberg med Stogas Dancer truende, men de slapp aldri forbi. Clauses Rekato var raskest av dem og tok dermed sin første seier i karrieren ogViktoria sin tredje. Charlotta kom da på 2. plass og Ida på 3. plass.

Sammenlagtvinner i klokkeserien ble Jana Kolackova som vant en flott klokke fra Øvrevoll Hesteeierforening, sponset av Stall Holiday. Michelle Rosenqvist endte på 4. plass og ble da nummer to sammenlagt.

Statistikken finner du her.