Thuva Hjalmarsson vant den andre løpet i Høymyr Hesteutstyr Cup

Thuva Hjalmarsson vant Høymyr Hesteutstyr Cup II med Isidor Almqvist. Foto: Hesteguiden.com

(29.10.2021) Løpet gikk over 1100 meter på sandbanen og med 10 hester til start etter én strykning.

Isidor Almqvist hadde startspor 11 og var rask ut av boksene, men det var Desert Dust, Singing Butler, Chef La Adare og flere også, så det ble et drøyt spor for Isidor Almqvist. Likevel avanserte de i svingen og med mest fart av alle på oppløpet ble det en enkel seier med neste tre lengder. Dette var Thuvas første seier i karrieren og flere blir det sikkert. På 2. plass ble det dødt løp mellom Charlotta Ericsson med Desert Dus og Michelle Rosenqvist med Point Boy.

Etter to løp i serien leder Michelle Rosenqvist med fire poeng foran Jana Kolackova. Neste løp i serien er torsdag neste uke. Se hele oversikten her.