Årets første på Ida Tandberg

Ida Tandberg vant Høymyr Hesteutstyr Cup II med Tsupermand. Foto: Hesteguiden.com

(05.11.2021) Ida og Tsupermand har vært nære seieren flere gangen med flere 2. plasser, men endelig ble det full klaff for duoen.

Det var i Høymyr Hesteutstyr Cup III Tsupermand tok sin første seier noensinne. Han fikk en fin start fra første spor, men ble raskt passert av hele feltet og lå sist lenge. De begynte å avansere litt mot siste sving, og fikk virkelig opp farten ut av svingen og på oppløpet – Ida og Tsupermand suste inn til en enkel seier. Golders Green som hadde ledet store deler av oppløpet med Evelina Rönnlund ble nummer to og Emilie Finckenhagen avsluttet også fint til en 3. plass med Oliver.

Da er det fortsatt Michelle Rosenqvist som leder serien, men det er veldig åpent om hvem som stikker av med sammenlagtpremien: en løpssal fra sponsor Høymyr Hesteutstyr. Se hele oversikten her.