Seier på første forsøk

Mie Blichfeldt vant PA Minibuss Cup I med Macho Maja. Foto: Hesteguiden.com

(12.05.2022) Debutanten Mie Blichfeldt kunne ikke fått en bedre start på amatørrytterkarrieren da hun seiret i PA Minibuss Cup I.

Mie red Macho Maja som på sine 16 starter hadde ennå ikke vunnet løp før. Løpet gikk over 1100 meter på dirt, og det var kun fem hester til start. De fikk ikke den beste starten, men var likevel raskt oppe med tethestene Clauses Rekato og Dark Money, ridd av hhv. Viktoria Hughes og Mai Elin Fjellheim. Mie overtok ledelsen ganske tidlig på oppløpet og holdt unna for Fernando Manzo som kom fort med Oliver på slutten og tok 2. plassen. Viktoria endte på 3. plass og Mai Elin på 4. plass. Gratulerer til Mie for et flott løp. Gratulerer også til Finn Kristiansen, 68-åringen som gjorde comeback etter nærmere 40 år. Det står det respekt av, og vi håper å se Finn i flere løp.