Tsuper-Ida tar sin andre for sesongen!

Glad gjeng etter seier i Høymyr Hesteutstyr Cup I. Tsupermand og Ida Tandberg og trener Gunn Elisabeth Johansen. Foto: NoARK

(06.06.2022) Tre starter og to seire. Stort bedre enn det går det ikke an å gjøre det i starten av sesongen!

Ida Tandberg er i slaget. Hun har ridd tre løp i år, vunnet to og fått en tredjeplass med samme hest som hun vant med på torsdag.

Tsupermand er tung å ri, men Ida fikk ham opp og frem og i mål i tide foran Slim Revenge (Charlotta Ericsson) og Deecider (Viktoria Hughes). Superstas at det er en amatørtrener med stor suksess i år som trener Tsupermand. Gunn har hittil tre seire i år med sine to hester.

Vi siterer Øvrevoll:
Galoppens mangfold fikk vist seg frem i Stall Høymyr Hesteutstyr Cup. Amatørløpet ble nemlig vunnet av Tsupermand (Stall Markeng) fra Skreia! Amatørtrener Gunn Elisabeth Johansen kunne glede seg over at Ida Tandberg lå godt plassert som tredje, før hun satte inn støtet på oppløpet og vant sikkert. -Ida og Tsupermand er et dream team. Hun har vunnet begge løpene med han, og det var utrolig artig å få vinne her i kveld, uttalte Gunn Elisabeth. Hun trener to hester på Skreia, og jobber til daglig på Norsk Hestesenter.

Dette var første av årets løp i Høymyr Hesteutstyr Cup. Det blir fire løp til utover sesongen. Statistikken kan du følge med på her.

 

Tsupermand og Ida Tandberg vinner Høymyr Hesteutstyr Cup I. Foto: Hesteguiden.com