Skandinavisk topp på Chantilly

(18.06.2022) Emilie Finckenhagen og Evelina Rönnlund red begge outsidere som sto 15 ganger pengene på Chantilly søndag. De viste med god margin hva skandinaviske amatører er gode for. Evelina vant løpet og Emilie ble igjen en god nummer to.

 

Det var 16 hester i feltet. Favorittene ble ridd av franske amatører. Fra Fegentri serien var Sveitsiske Jenny Landgard, tyske Antonia Von Der Recke, italienske Camilla Orlandi og Franske Maelle Le Levreur.

Emilie kom godt ut av boksene men fikk litt trøbbel underveis i løpet. På bortre lang måtte Emilie ta en pull og mistet sitt spor da en annen hest kom på Shawbak. Det var godt tempo fra start og Emilie valgte å ta nytt spor og holdt hesten til oppløpet. Shawbak kom med god speed, men Evelina og Oser IRE var ikke til å slå.

Vi gratulerer begge!   

 

Før løpet:

Søndag 19.06 kl 18.30 rir Emilie Finckenhagen Fegentri løp på banen Chantilly i Paris.

Løpet går over 2.100 meter på gresset. Emilie sitter på hesten SHAWBAK trent av Helene Mennessier Martinez. Shawbak har gått 10 løp og har en seier og fire plasseringer fra før.

Svenske Evelina Rönnlund sitter på hesten Oser IRE trent av C. Alesi.

God tur og lykke til !