Mie Blichfeldt og Macho Maja til topps

Mie Blichfeldt fornøyd over mål med Macho Maja i Høymyr Hesteutstyr Cup II Foto: hesteguiden.com

(22.07.2022) Andre avdeling i Stall Høymyr Hesteutstyr Cup gikk helenkelt til Mie og Macho Maja som tok sin andre seier for året sammen.

Løpet skulle gått på gresset men pga. regn ble løpene flyttet til sandbanen. Det var nok en fordel for Mie og Macho Maja som ikke la skjul på at de var glade for det. De vant lett i fin stil etter å ha ledet fra start.

Gentlemanofcourse og Fernando Manzo tok 2. plassen og Clauses Rekato og Emelie Gustaffson ble tredje.

Mie har fått en knallstart på karrieren, to seire på fire ritt står det respekt av! Begge seirene er med Macho Maja.

Mie er akkurat tilbake fra en ukes kurs på British Racing School i galoppens mekka, Newmarket. Der var hun sammen med Ida Tandberg og Linn Mangen Hjellnes på et kurs sponset av NoARK. I tillegg til å gå på BRS fikk jentene også ridd ut hos Roger Varian.

Dette var det andre av seks løp i årets utgave av Stall Høymyr Hesteutstyr Cup. Fernando Manzo og Ida Tandberg leder cup’en såvidt foran Mie Blichfeldt.

Fernando leder også NoARKs amatørserie mens Ida og Mie leder amatørchampionatet. Den fullstendige statistikken finner du her.

Takk til Stall Høymyr som sponser serien og et flott dekken til Macho Maja.

Fornøyd rytter Mie, eier Roman og trener Are og Macho Maja med nytt dekken fra Stall Høymyr. Foto: NoARK