Frida Sandbraaten vinner Agria Dyreforsikring NoARK Vandrepokal

Frida Sandbraaten og Hot Bubbles holder hodet kaldt, rir hardt og vinner foran Michelle Rosenqvist og Dolores. Foto: Hesteguiden.com

(12.08.2022) Tidlig i front og holde helt hjem ble oppskriften for Frida og Hot Bubbles.

NoARKs Vandrepokal er et av de store løpene for amatørrytterne. I år var Agria Dyreforsikring sponsor for løpet.

Frida Sandbraaten og Hot Bubbles tok tidlig teten. Michelle Rosenqvist og Dolores ble skumle på slutten etter at Fernando Manzo og Red Valley måtte gi seg. Men – det holdt helt hjem for en boblende glad ekvipasje. Michelle og Dolores fikk 2.plassen mens Charlotta Ericsson og Slim Revenge kapret 3.plassen. Ida Tandberg/Tsupermand og Fernando Manzo/Red Valley fikk med seg de siste premiepengene.

Frida ble tradisjonen tro dynket med en vannbøtte av sine rytterkolleger etter sin første seier. Se her: Frida blir dynka etter første seier.

Fra Øvrevoll: Hot Bubbles (Sven Østerblom) tok kommandoen direkte i amatørløpet. Fra den posisjonen holdt ungjenta Frida Sandbraaten skansen helt hjem i amatørløpet. De vant som et sjettevalg i V65. – Det var ikke meningen å gå til front, det bare ble slik. Jeg er veldig glad nå etter å ha tatt karrierens første seier. Jeg rir jo mye hos Steinar Holm, men får også ri ut litt hos Wido Neuroth. Da forstår dere at jeg har gode læremestere, sa en veldig glad rytter etter løpet. Både hest og rytter gjorde en imponerende innsats. Vi har hatt litt utfordringer med denne hesten, så denne seieren smakte godt, oppsummerte trener Steinar Holm.

Trav og Galoppnytt skrev også en fin artikkel om rutter Frida og trener Steinar Holm som begge opprinnelig kommer fra travet og har beveget seg over i galoppens verden. https://tgn.no/artikkel/travfamilier-med-boblende-ovrevoll-seier-i-full-galopp/

Takk til trofast sponsor Agria Dyreforsikring for sponsing av løpet og flott premie.

Frida Sandbraaten og Hot Bubbles fikk med seg en flott førsteutstyrsveske hjem etter seieren i Agria Dyreforsikring NoARK Vandrepokal. Foto: NoARK