Ida Tandberg og spurter hjem med favoritten Bobby the Brown

Ida Tandberg vant Hesteeierforening Klokkeløp IV med Bobby the Brown. Foto: Hesteguiden.com.

(12.10.2022) I sitt tredje forsøk sammen ble det seier på Ida og Bobby i amatørløp.

Bobby the Brown og Ida var raske ut av startboksen og tok teten i amatørløpet fra start. Chili Explosion og Emilie Finckenhagen var også oppe ganske raskt, men det ble Bobby the Brown i tet hele veien i et fornuftig tempo. I svingen kom også Sir Walter og Charlotta Ericsson opp til dem, og det var de tre som holdt hjem. Det ble til slutt en ganske sikker seier til Ida og Bobby the Brown selv om de andre jobbet iherdig for å ta dem igjen.

Ida rir Bobby the Brown i trening ofte og kjenner ham godt. – Han er veldig rask når han treffer starten og han er utholdende, sa Ida etter seieren som sikkert smakte litt ekstra godt med akkurat denne hesten.

Det er alltid gøy å få nye amatørryttere i banen. I dagens løp debuterte både Sofie Langslet på Lyanna TG og Tonje Sørvang på Danish of Course og klarte oppgaven fint.

Neste og siste løp i klokkeserien – eller høstens vakreste eventyr – går allerede neste uke. Emilie Finckenhagen ligger meget godt an etter seier forrige uke og 2. plass i dag, men både Mie Blichfeldt og Ida Tandberg kan ta henne igjen på siste indre. Se hele statistikken her.

Bobby the Brown og Ida Tandberg cruiser hjem en fin høstdag på Øvrevoll. Foto: Hesteguiden.com.