Frida Sandbraaten vant Høymyr Hesteutstyr Cup IV

Frida Sandbraaten vant Stall Høymyr Hesteutstyr Cup med Asaks Ambition. Foto: Hesteguiden.com

(28.10.2022) Frida satt på 11 år gamle Asaks Ambitions som er rask, meget løpsglad og sjeldent utenfor trippel.

Asaks Ambitions var som vanlig rask fra start og de var i tet allerede før inngangen til svingen. Seieren så ut til å glippe på oppløpet da Nicolas Vega med Corazon De Leon kom susende opp på siden, men Asaks Ambitions holdt unna og vant med hals. Nicolas ble nummer to, og på 3. plass kom Jana Kolackova med The Singing Butler.

– Lett å vinne med en så fin hest som gjør alt av seg selv, sa en fornøyd og bredt smilende Frida etter løpet.

En fornøyd trener fortalten entusiastisk om sin øyesten Asaks Ambition, og om Frida som startet i rideskolen hans, deretter gikk over til travet før hun begynte å ri galopphester. Frida la vekt på at hun rir så mye som mulig utenom jobben, og jobber for å bli bedre. Det betaler seg, ti ritt hittil i sesongen og bare én uplassert – står det respekt av!

Fernando Manzo, som leder serien, endte uplassert og det er fortsatt to løp igjen i serien, så her er ingenting avgjort ennå. Se hele oversikten her.

 

 

Frida Sandbraaten og trener Jan Tønnesen etter seier med Asaks Ambition. Foto: Øvrevoll Galopp