Frida Sandbraaten vant igjen!

Frida Sandbraten vant Øvrevoll Hestesport Cup V med Prince Field. Foto: Hesteguiden.com

(07.11.2022) Frida vant også det femte løpet i Høymyr Hesteutstyr Cup – og meldte seg på i tetstriden i cup'en. Hun er også med på å kjempe om championatet.

Prince Field stortrives på høsten over litt distanse og spesielt med litt høy vekt. Det visste Frida å benytte seg av og loset 12-åring sikkert inn til sin 22. seier. Prince Field har startet seks amatørløp i sin karriere og vunnet tre av dem. Ikke dårlig!

Fra start stakk Finn Kristiansen til tet med Airtrix, men måtte nøye seg med 2. plassen da Prince Field overtok ledelsen 200 meter fra mål. På 3. plass kom Emelie Gustafsson med Clauses Andy.

Når Frida nå har tatt to seire på rad ble det store utslag i statistikken. Det er nå fire ryttere i kampen om å vinne cup’en og kun Frida og Mie Blichfeldt som kan vinne championatet. Oppdatert statistikk finner du her. Det hele avgjøres siste løpsdag 17. november.