Fantastiske Finn!

Finn Kristiansen vant Høymyr Hesteutstyr VI med sin egen hest, Airtrix. Foto: Hesteguiden.com

(18.11.2022) Det er bare å bøye seg i støvet! Aldri før har en jockey på 68 år vunnet løp på Øvrevoll.

Finn Kristiansen vant det aller siste amatørløpet, Høymyr Hesteutstyr Cup VI, på sin egen hest, Airtrix – og ekstra spesielt er det at med en øvre aldersgrense i reglementet, var dette også Finns aller siste sjanse til å vinne løp. Full klaff ble det selv om Ida Tandberg ga Finn en real kamp til målstreken med Bobby The Brown. Ida var nesten forbi på et tidspunkt, men måtte gi tapt og nøye seg med 2. plass da Finn klorte seg fast til seieren. Fanklubben til Finn samt barn og barnebarn var til stede og jubelen sto i taket da seieren var i boks. Ekstra imponerende er det at Finn hadde ikke ridd løp siden 1974 før denne sesongen. Les mer om Finn på Rikstoto.no og Trav- og galoppnytt.

Ida måtte ha minimum 5. plass for å vinne Stall Høymyr Hestesport Cup sammenlagt og det klarte hun fint – vi gratulerer også til Mie Blichfeldt som allerede hadde sikret seg championatet.

Fullstendig statistikk ser du her.

En meget rørt Finn blir intervjuet av en meget imponert Thomas Gjelsås etter seieren. Foto: NoARK