Favoritten innfridde i årets første amatørløp

Benedikte Rånes vant PA minibuss Cup I med sin egen Azure World. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

(05.05.2023) Benedikte Rånes gikk til start med favorittstempel på sin egen hest, Azure World.

Årets første amatørløp var PA Minibuss løp I i en serie over tre løp. Løpet gikk over 1100 meter og det var seks hester til start.

Azure World vant veldig lett i sin forrige start, så det var en del spenning knyttet om hun kunne gjenta bedriften. Det ble ikke like lett som forrige uke for Benedikte som måtte gi alt på oppløpet. Det ble en veldig spennende finish! Charlotta Ericsson på How Dare You ga seg ikke og seieren ble avgjort på målfoto. Benedikte kunne først slippe jubelen løp etter litt venting i avsalingsområdet mens dommerne studerte filmen. På 3. plass kom Mai Elin Fjellheim på sin trofaste makker Dark Money.

Benedikte eier selv Azure World og har lagt ned utrolig mye arbeid gjennom vinteren. Da er det ekstra stas når det går veien. Som hun selv sa i intervjuet på premieutdelingen – “Bedre enn dette blir det ikke!”. Dette var Benediktes aller første seier i karrieren – vi gratulerer!

Gratulerer også til Malin Bekkelund Østby med godt gjennomført løpsdebut med Norok.

Tusen takk til sponsor PA Minibuss for flott premie og sponsing av Cup’en!

Benedikte Rånes og Azure World vinner med verdens korteste nese foran Charlotta Ericsson og How Dare You.