Tonje Sørvang tar sin første seier

Tonje Sørvang og Sir Benjamin tok karrierens første seier i PA Minibuss Cup III. Foto: NoARK

(26.05.2023) Tonje Sørvang klinket til i finaleløpet PA Minibuss Cup med sin kjære Sir Benjamin.

Sir Benjamin og Tonje holdt seg i bakre del av feltet og sparte på kreftene før de spurtet inn til en knepen sier foran Hot Bubbles (Frida Sandbraaten). Bobby the Brown (Ida Tandberg) tok den siste trippelplassen.

Dette var Tonjes første seier i karrieren, – og da er det ekstra moro å vinne med en yndlingshest. Ikke bare vant Tonje løpet, men det holdt også til sammenlagtseier i PA Minibuss Cup. Dette var stallens andre seier på like mange løpsdager. Det er veldig hyggelig når nye aktører finner flyten og får tilbake for solid innsats.

Tusen takk til sponsor PRA Minibuss for flotte premier og engasjementet for sporten!

Oppdatert statistikk finner du her.

 

Tonje Sørvang med favnen full av premier fra PA Minibuss. Foto: NoARK