Før løpet i Frauenfeld i Sveits 29. mai 2023. Foto: privat

(01.06.2023) Ida tilbrakte pinsen på tur til Frauenfeld i Sveits for å ri Fegentriløp.

Ida forteller:

Andre Fegentriløp ble avholdt i Sveits, Frauenfeld 29. mai, dvs andre pinsedag.

Jeg fikk hesten Fleur d’Impanema. Hun er en 10 år gammel hoppe som ikke hadde gått løp siden februar, så dermed var hun ikke mye betrodd. Vi hadde dagen før en veldig fin middag arrangert av Sarah Lautwieler. Trenerene av hestene i løpet samt amatørrytterenes president var til stede. Det var en staselig opplevelse i fine lokaler!

På løpsdagen gikk vi banen, som er var en fin gressbane med store to store og en litt mindre sving, og et relativt kort oppløp. Løpet vårt gikk over 2400 meter, og vi red ca 1,5 runde. Hesten jeg satt på var veldig snill, kjentes fin ut på vei til start. Vi fikk et fint løp, men hadde litt drøye spor hele veien rundt. Fleur d’Impanema ble sliten før vi traff oppløpet, og vi måtte se langt etter de fremst i feltet. Så vi måtte ta til takke med en 5. plass. Seieren gikk til engelske Alice Keighley. Igjen var det en veldig fin tur, fine fasiliteter og veldig hyggelige mennesker gjorde det hele til en flott opplevelse. Neste tur går til Bro Park i slutten av juni, og jeg håper vi kan være med og kjempe i toppen.

Løpet fra Frauenfeld kan sees her.

Ida i midten sammen med Margaux Colombe fra Frankrike og Ella Myntwyler fra Sveits. Foto: privat

Grønt gress så langt øyet kan se. Det er viktig for rytterne å alltid gå banen før løpet. Foto: privat