Årets første seier til Frida Sandbraaten

Frida Sandbraaten suser inn til seier i Høymyr Hesteutstyr Cup III med Greycious Girl. Foto: Hesteguiden.com.

(30.06.2023) Det tredje løpet i Høymyr Hestesport Cup gikk av stabelen med elleve hester i feltet og Frida Sandbraaten og Greycious Girl var favoritter.

De fikk en fin start og ble liggende midt i feltet. Tapte noe fart mot svingen og ble liggende lenger bak  gjennom svingen og ut på oppløpet. Så ba Frida om mer fart og Greycious Girl hadde mer å gi. Åpningen de ventet på i feltet kom, og de suste inn til en lett seier. Benedikte Rånes på Azure World gikk et fint løp. Lå som annenhest lenge og overtok ledelsen 200 meter fra mål, men måtte slå seg tapt for Greycious Girl som kom veldig fort på slutten. Linda Dahl og Black Million avsluttet også fint og ble nummer tre.

Det gjenstår to løp i Høymyr Hesteutstyr Cup. Det neste løpet går allerede neste uke. Foreløpig leder Ida Tandberg og Benedikte Rånes med lik poengsum, mens Frida kom seg opp på en 3. plass etter seieren med Greycious Girl. Statistikken finner du her.